Gıda Paketi

Aşımızı Paylaşalım

Diversity Farklılık Derneği olarak başta kurak bölgeler olmak üzere yılın her döneminde tespit edilen bölgelerdeki ihtiyaç sahiplerine hayırseverlerin yardımıyla gıda organizasyonları düzenliyoruz. Ramazan Ayı’nda yoğunlaştırdığımız gıda yardımlarında bölgelerin ve ülkelerin şartları dikkate alınarak hepsi için ayrı ayrı yardımlar yapılmaktadır. İftar sofraları, sıcak yemek dağıtımları, gıda kolileri ile Afrika insanının yanın da yer alıyoruz.

Kurulan İftar sofralarından, dağıtılan gıda paketlerinin içeriğinden, ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırılmasına kadar tüm aşamalar ülkelerdeki daimi temsilcilerimiz tarafından birebir takibi yapılmaktadır. Afrika’da yapılan yardımlar yerine ulaştık dan sonra da siz değerli bağışçılarımıza sms ve medya paylaşımları ile geri bildirim yapılarak, yardımının ulaştığı bilgisi verilmektedir. Bütün çalışmalarımızda olduğu gibi hayırseverlerin yapmış olduğu ayni ve nakdi bağışlarınızla Afrika’nın ihtiyaç sahibi insanlarına, doğru zamanda, doğru yerde, doğru yardımı ulaştırmayı hedefliyoruz.

Sizlerde Afrika’da yardıma muhtaç olan insanlara bir yardım eli olmak istemez miydiniz?

Örnek Kumanya içeriği: 5 kg Pirinç / 5 kg Un / 3 kg Şeker / 2lt Yağ / 1 kg Hurma / 3 kg Makarna / 5 lt Su

Aşımızı Afrikalı İhtiyaç Sahipleriyle Paylaşalım!Göndermiş olduğunuz yardımları muhtaç insanlara ulaştırıyoruz.